A Trancas y Barrancas

…Nacimos en la Zona Franca.

Imma Moraleda en Sants3Radio

Posted by daniesku en 3 junio, 2008

A través dels Voluntaris de La Marina me llega la noticia que la regidora del Districte de Sants Montjuïc, Imma Moraleda, será entrevistada, a partir de las 16h en Sants3Radio.

Podéis llamar por teléfono para participar en la entrevista o mandar vuestras preguntas por mail.

Yo ya he enviado las mías. Os copio el mail que les he enviado:

Bon dia!

A través del Bloc dels Voluntaris de la Marina m’he assabentat de l’entrevista que li fareu a la regidora del Districte de Sants Montjuïc, Imma Moraleda i m’agradaría fer-li tres preguntes sobre el meu barri, La Marina-Zona Franca:

1. Cal gastar-se 900.000€ en reformar, DE MANERA TRANSITÓRIA, l’antic Poliesportiu Energía mentre s’enllesteixen les obres de millora del camp de fútbol de Magòria? Si les meves informacions son certes, allà reubicareu provissionalment els equips que juguen actualment a Magòria.
No es pot buscar un altre solució mes barata, sostenible i viable? Exemple: El camp de fútbol d’Eduard Aunós, el Camp de fútbol de La Bàscula, el del Pau Negre (a Montjuïc). Considero que una despesa de 900.000€ es un malbaratament de diners increible tenint en compte que serà un trasllat provisional.

2. Que fareu amb el campament de gent sense sostre que tenim acampat a Montjuïc? La policia els fa fora i als 10 minuts els tenim acampats un altre cop, 20 metres més amunt de la muntanya.

3. Penseu d’una vegada per totes arreglar el barri del Plus Ultra? Es indecent l’estat dels carrers i les façanes de les finques.

Espero que doni una resposta concreta i amb solucions.

Gràcies a la regidora i al programa per donar veu als barris.

Una buena oportunidad para hacer sentir nuestra voz… ¿Te animas?

Yo estaré trabajando y no se si la podré escuchar. Si alguien tiene la oportunidad, nos puede dejar la crónica en los comentarios de este artículo. ¡Gracias!

Deja un comentario